Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

NIEUW - Twee onweerstaanbare salsa's!

Verras je gast met een spannende twist

Bresc lanceert dit najaar twee krachtige salsa’s: de Chipotle & Bell pepper salsa en de Kiwi and Jalapeño salsa. Deze bijzondere salsa’s brengen fruity & spicy naar je keuken en zijn ontwikkeld om elk gerecht een spannende twist te geven. Met hun constante kwaliteit in smaak, pittigheid en structuur kun je eindeloos variëren en experimenteren. Of je nu voor zoet-rokerig of voor fris-fruitig pit gaat, deze salsa’s zijn perfect voor creatieve foodpairings. Dat terwijl een goede THT gegarandeerd wordt, zonder onnodige toevoegingen. Het enige dat jij toevoegt, is jouw creativiteit!

Chipotle & Bell pepper salsa

De Chipotle & Bell pepper salsa haalt zijn diepe, rokerige smaak uit de chipotle peper – een rijpe, rode jalapeño die langzaam wordt gedroogd en gerookt. Deze peper wordt vervolgens bewaard in een rijke ‘Adobo saus’, een tomatensaus die niet alleen conserveert, maar ook de rooksmaak versterkt. We combineren de chipotle met gegrilde rode paprika, verse tomaat en ui, wat resulteert in een stevige salsa vol smaak.

Twist je gerecht!

  • Gebruik als topping voor gegrild vlees of BBQ-gerechten om een rokerige laag toe te voegen.
  • Combineer met gegrilde groenten zoals courgette of aubergine.
  • Perfect bij tapas met een rijpe, krachtige kaas.

 

Kiwi & Jalapeño salsa

De Kiwi & Jalapeño salsa is een  bijzondere ‘salsa verde’, die het frisse van komkommer en groene paprika met het fruitige van kiwi combineert. Fris-pittige groene jalapeño peper, limoensap en koriander geven de authentieke Mexicaanse smaak mee aan deze verse salsa. Deze unieke combinatie zorgt voor een frisse en vurige smaakboost, ideaal voor gerechten die een fruity & spicy twist kunnen gebruiken.


 Twist it!

  • Perfect bij gegrilde vis zoals dorade of zeebaars.
  • Voeg toe aan taco’s met garnalen of pulled pork.
  • Verfrissend als dressing voor een salade met feta en avocado.

Klaar voor creativiteit

Of je nu gaat voor de diepe, rokerige smaak van de Chipotle & Bell pepper salsa of de frisse fruitigheid van de Kiwi & Jalapeño salsa, beide varianten bieden eindeloze mogelijkheden om je gerechten een creatieve twist te geven. Voeg jouw creativiteit toe en verras je gasten met deze veelzijdige, smaakvolle salsa’s van BRESC!

 Wij hebben vast een aantal creatieve ideeën met onze salsa's voor je op een rijtje gezet, je vindt ze hier.